باشگاه خبرنگاران جوان - «اینجا فلسطین است، اراضی مقدسه است. عنقریب قوم یهود به این اراضی بازگشت خواهند نمود، سلطنت داوودی و حشمت سلیمانی خواهند یافت. این از مواعید صریحه الهیه است و شک و تردید ندارد. قوم یهود عزیز می شود... و تمامی این اراضی بایر، آباد و دایر خواهد شد. تمام پراکندگان یهود جمع می شوند و این اراضی مرکز صنایع و بدایع خواهد شد، آباد و پرجمعیت می شود و تردیدی در آن نیست.»
عباراتی که خواندید متعلق به عباس افندی ملقب به عبدالبهاء فرزند ارشد بهاءالله است که در سال ۱۹۰۷ برای حبیب موید (که بهگفته شهبازی، به یکی از خاندانهای یهودی بهائیشده تعلق داشت) نوشت و بدین ترتیب، تشکیل اسرائیل را نوید داد.
در حمایت تاریخی و قرابت بهاییت و صهیونیسم تردیدی وجود ندارد و اسناد و مدارک متعدد، این موضوع را اثبات کردهاند. با اینحال، مدتی است که این دو محور، از ضلع سومی نیز برخوردار شده و یک مثلث را شکل دادهاند. اگر تا پیش از ظهور رسانههای مدرن، دین و آیین از کارکرد رسانه نیز برخوردار بودند؛ با پیدایش رادیو، تلویزیون، شبکههای ماهوارهای و اینترنت، از نقش رسانهای ادیان کاسته شده و این وظیفه به رسانههای جدید واگذار شد. جالب اینجاست که ضلع سوم مثلث یاد شده را نیز یک رسانه به خود اختصاص داده است. رسانهای که خود را مستقل معرفی کرده، اما بنا به شواهد متعدد به تبلیغ صهیونیسم و بهاییت میپردازد. جنگ ۱۲ روزه ایران و اسراییل، دم خروس شبکه ایران اینترنشنال را در راستای حمایت از تجاوز اسراییل آشکار کرد؛ اما حمایت و تبلیغ این شبکه از بهاییت، هم از قدمت بیشتری برخوردار است و هم به شیوهای نامحسوس و البته تاثیرگذار صورت میگیرد.
مدتهاست ایران اینترنشنال سلسله برنامههایی را تحت عنوان بهاییان در ایران پخش میکند. در هر قسمت از این مجموعه به یک شخصیت ایرانی قدیمی پرداخته و از نقش او در بهبود شرایط اجتماعی، بهداشتی، هنری، فرهنگی و… ایران تجلیل میشود. جالب اینجاست که تمام این چهرهها در قالب اولینها معرفی میشوند! اولین کسی که در ایران بیمارستان ساخت؛ اولین کسی که در ایران کارخانه ساخت؛ اولین کسی که در ایران دانشگاه ساخت و اولین… انگار تا پیش از شکل گرفتن بهاییت، ایرانیان مسلمان و غیرمسلمان، نه فرهنگ داشتند، نه تمدن و نه اصلا موجودیتی و بهاییان از راه رسیده و بر تنمان لباس مدرن شدن و اصولا زندگی باکیفیت را پوشاندند!
از آن جالبتر اینکه مسئولان این شبکه برای محکم کردن این میخ، سلسله برنامههای موازیای را نیز تدارک دیدهاند. در این برنامهها به میراث معنوی ایرانیان پرداخته میشود و بهواسطه آن، مردم ایران که قاعدتا باید مسلمان باشند را در مشاغلی نظیر شیرینی برنجی پز، نمدمال، رفوگر و... نشان میدهد! حال، این دو مجموعه را بگذارید کنار هم تا به تاثیری که مطلوب حامیان مالی و معنوی ایران اینترنشنال است دست یابید. ایرانیان سنتی و درگیر مشاغلی حاشیهای یا از مد افتاده (به اسم تبلیغ میراث معنوی) و بهاییانی که در حدود یک قرن پیش، در زمره پیشروترین و متفکرترین مردم جهان محسوب میشدند!
از دیگر منصههای این رویکرد ایران اینترنشنال، می توان به گزارشهای اشکان صفایی از حیفا در طول جنگ ۱۲ روزه اشاره کرد. در تمام این روزها، او در حالی به گزارش تحولات جنگ میپرداخت که تصویر پسزمینه او به کوه کرما و مقبره باب اختصاص داشت! ظاهرا این بندر قدیمی فلسطین، هیچ نماد دیگری برای نمایش نداشته است! در این میان، باید به عدم سواد رسانه ای گردانندگان این شبکه اشاره کرد که از مفهومی به نام «ضد تبلیغ» چیزی نشنیده اند: تبلیغ بهاییت در حالی که مجریان شبکه در تمام این مدت، در حال شادمانی از تجاوز اسراییل به ایران بوده اند و حتی از به کار بردن نام «ایران» نیز خودداری میکردند.
منبع: خبر آنلاین