باورهایی رایج در مورد برخی غذا‌ها که واقعیت ندارد

1 day ago 2

باشگاه خبرنگاران جوان؛ جواد فراهانی - دکتر الکساندر میاسنیکوف افسانه‌های رایج در مورد برخی از غذا‌هایی که در زندگی خود مصرف می‌کنیم را رد می‌کند و حقایق شگفت‌انگیزی در مورد محصولات غذایی آشکار می‌سازد.

میاسنیکوف یادآور می‌شود که بحث در مورد جایگزین‌های قند مدت‌هاست که بین متخصصان جریان دارد، به طوری که سازمان بهداشت جهانی رسماً اعلام کرده است که جایگزین‌های قند ناایمن هستند. آنها حتی ممکن است مقاومت به انسولین را افزایش دهند، باعث چاقی و حتی ممکن است باعث سرطان و سکته مغزی شوند. علاوه بر این، این جایگزین‌ها در حال حاضر در بسیاری از محصولات - آب نبات، آدامس و حتی خمیر دندان - استفاده می‌شوند.

به گفته وی، غذا‌های نیمه فرآوری شده حاوی کالری قابل توجهی بیشتر از غذای خانگی هستند. یک برش گوشت و یک محصول گوشتی نیمه فرآوری شده ممکن است شبیه به هم به نظر برسند، اما محتوای کالری آنها تقریباً دو برابر متفاوت است. به عنوان مثال، یک استیک خانگی ممکن است تا ۱۵۰ کالری داشته باشد، در حالی که یک نسخه آماده ممکن است تا ۳۰۰ کالری داشته باشد. این افزایش مقدار کالری به دلیل افزودنی‌ها، مواد نگهدارنده، شکر و نمک اضافی است؛ بنابراین او خرید محصولات طبیعی و پخت آنها در خانه را توصیه می‌کند، زیرا سالم‌تر و اقتصادی‌تر هستند.

میاسنیکوف خاطرنشان می‌کند که بدن کلسیم را از گوشت، ماهی و لبنیات بسیار بهتر از غذا‌های گیاهی جذب می‌کند. آهن نیز از ماهی و گوشت بسیار بهتر از سبزیجات جذب می‌شود. این به دلیل توانایی بدن انسان در جذب مؤثرتر مواد مغذی از محصولات حیوانی است.

به گفته وی، کشف سیر سیاه تخمیر شده برای بسیاری کشف بزرگی بود، زیرا مشخص شد که حاوی مواد مغذی بیشتری نسبت به سیر معمولی است. سیر سیاه همچنین طعم شیرین غیرمنتظره‌ای دارد و تشخیص آن را برای هر کسی که با خواص آن آشنا نیست، دشوار می‌کند.

در مورد کره، او خاطرنشان می‌کند که علیرغم تصورات غلط رایج، کره تأثیر مثبتی بر بدن دارد، زیرا سطح کلسترول با چگالی بالا "خوب" را افزایش می‌دهد. برعکس، آبمیوه‌های خریداری شده از فروشگاه، که اکثر مردم آنها را سالم می‌دانند، می‌توانند حاوی مقدار زیادی قند پنهان - تا ۲۷ حبه قند در هر لیتر- باشند.

منبع: Vesti.ru

Read Entire Article