تعیین حدود اراضی وقفی، مهمترین مشکل آیسک

7 hours ago 1

باشگاه خبرنگاران جوان؛ سید محمدعلی سجادی - غلامی شهردار آیسک در برنامه پرسمان صدا و سیمای استان در خصوص ۳ خرداد روز آیسک گفت: در سال ۱۳۷۹ شهرداری آیسک راه اندازی و آیسک از روستا به شهر تبدیل شده است که به همین منظور، ۳ خرداد به عنوان روز آیسک نامگذاری شده است.

او افزود: آیسک از قدمت بالایی برخوردار است به گونه‌ای که کله کوک به عنوان یک محوطه باستانی در این منطقه، ۷ هزار و ۵۰۰ سال قدمت قبل از میلاد حضرت مسیح را داراست. 

غلامی با اشاره به اعتقادات مردم و مراسم‌های عزاداری در آیسک اظهار کرد: بزرگترین تجمع عاشورایی کشور نیز در آیسک برگزار می‌شود که به ثبت ملی رسیده است.

شهردار آیسک بیان کرد: از ابتدای تأسیس شهرداری ۴۷۰ هزار مترمربع آسفالت در این شهر انجام شده و جدول کشی معابر به طول ۵۵ کیلومتر انجام شده و همچنین ۵۳ هزار مترمربع بازگشایی معابر انجام گرفته است.

او ادامه داد: خرید ماشین آلات با اعتباری حدود ۱۴ میلیارد تومان که قریب به ۱۰ میلیارد تومان آن پارسال صورت گرفته است، از دیگر اقدامات شهرداری آیسک است.

غلامی با اشاره به دغدغه‌های مردم در خصوص مسکن تصریح کرد: پیگیری برای اجرای نهضت ملی مسکن صورت گرفته و واگذاری زمین‌ها انجام شده است و ۳۰ واحد نیز ساخته شده است.


بیشتر بخوانید


شهردار آیسک عنوان کرد: ۱۲۰ سهم از ۱۴۴ سهم اراضی آیسک موقوفه است که ادعای وقف بودن آن وجود دارد و باید حتما سند برای اراضی گرفته شود تا حدود اراضی تعیین شود و بتوان برای باقی زمین‌ها اقدام انجام داد.

او گفت: آیسک رتبه دوم درآمد‌های پوششی در استان را دارا است که ایجاد استخر ذخیره آب، ایجاد باغات، احداث تأسیسات شن و ماسه و احداث تالار پذیرایی از درآمد‌های شهرداری بوده است.

غلامی در خصوص قبور این شهر اظهار کرد: قبور بدون مجوز در آیسک تخریب شده و مردم می‌توانند برای دریافت قبر اقدام کند، اما تا ۲ قبر بیشتر واگذار نمی‌شود.

شهردار بیان کرد: در حدود ۴ سال فعالیت شورای شهر و شهرداری، هماهنگی به طور تنگاتنگ وجود دارد که نوید پیشرفت شهر را می‌دهد.

او گفت: از مسئولین استانی می‌خواهیم در آیسک حضور پیدا کنند تا دغدغه‌های مردم شنیده شود و بتوان برای رفع آن‌ها اقدام کرد.

غلامی گفت: در آیسک استخر ذخیره آب و سازه‌های ذخیره آب سطحی داریم و تاکنون از همین منابع برای تأمین آب استفاده کرده‌ایم.

Read Entire Article