فالوده شیرازی یک دسر سنتی ایرانی است که از رشتههای نازک نشاستهای تهیه میشود و معمولاً با شربت گلاب، آبلیمو و گاهی بستنی سرو میشود. این دسر خنک و شیرین، به ویژه در فصل تابستان طرفداران زیادی دارد. در روش سنتی شکر و آب را در قابلمه ریخته و روی حرارت قرار دهید تا شکر حل شود و به قوام بیاید. سپس گلاب را اضافه کرده و از روی حرارت بردارید. نشاسته را در یک لیوان آب سرد حل کنید و به آرامی به آب جوش داخل قابلمه اضافه کنید و مدام هم بزنید تا نشاسته پخته و غلیظ شود. مخلوط نشاسته را از یک صافی یا دستگاه مخصوص فالوده رد کنید تا رشتههای نازکی تشکیل شوند. سپس این رشتهها را در فریزر قرار دهید تا یخ بزنند. رشتههای یخی را در ظرف بریزید و با شربت گلاب، آبلیمو و در صورت تمایل بستنی سرو کنید. خلال پسته و بادام نیز برای تزیین اضافه کنید. روش سنتی تهیه فالوده شیرازی را میبینید.
روش تهیه فالوده شیرازی به شیوه سنتی

Related
پیامدهای گزارشنشده حملات موشکی ایران در «جنگ ۱۲روزه» + فی...
9 minutes ago
0
عکس یادگاری سران کشورهای عضو بریکس در دومین روز از اجلاس
9 minutes ago
0
۵۷ درصد رشد این نماد نسبت به مدت مشابه
9 minutes ago
0
ولساپا به ازای هر سهم چقدر سود داد؟
12 minutes ago
0
امیرحسین پیروانی به کادر فنی پرسپولیس اضافه میشود
14 minutes ago
0
هشدار برنامه جهانی غذا درباره وضعیت مردم در افغانستان
15 minutes ago
0
هشدار وقوع سیلاب در ۱۰ استان افغانستان
19 minutes ago
0
تصاویری سینمایی از شکار تانک با پای پیاده در غزه + فیلم
19 minutes ago
0
واکسیناسیون فلج اطفال برای مهاجرین بازگشته از پاکستان
22 minutes ago
0
دختر افغانستانی جوانترین فارغالتحصیل تاریخ آلمان شد
26 minutes ago
0
ثبت تراز مثبت این نماد در عملکرد ۱ ماهه
26 minutes ago
0
فیلم/ بازدید پزشکیان از بندر تجاری آستارا
27 minutes ago
0
برگزاری مراسم تعزیه خوانی در توآباد + عکس
27 minutes ago
0
بازگشت مهاجرین افغانستانی از ایران؛ ایجاد شبکه های مخابراتی ...
29 minutes ago
0
هشدار نارنجی هواشناسی برای ۲۱ استان کشور
33 minutes ago
0
زمان برگزاری مراسم معارفه ساپینتو اعلام شد
33 minutes ago
0
عملکرد ۳ ماهه کحافظ زیر ذره بین
33 minutes ago
0
وزیر پیشین حملونقل روسیه خودکشی کرد
33 minutes ago
0
مدیرعامل «سیمرغ» تغییر کرد
38 minutes ago
0
هشدار نارنجی هواشناسی برای ۲۱ استان
41 minutes ago
0