باشگاه خبرنگاران جوان؛ کلثوم مومنی- سارا طالبی در نشست با خبرنگاران، اطهار کرد: سیاست دوم، ایت مرکز در کنار ایجاد شورای راهبری، توانمندسازی این شوراهاست.
وی تاکید کرد: زنان هر جا با اراده جمعی و تلاش وارد شدهاند توانستهاند جریان ساز باشند.
مدیر مرکز راهبری و همآهنگی امور بانوان سازمان تبلیغات اسلامی با بیا اینکه زن امروز نیازمند دیده شدن است، افزود: در همین زمینه فناوری روایت زن موفق، مجاهد و پیشرو ایرانی
و فناوری گفتوگو که به فهم هویت مطلوب زن مسلمانی ایرانی کمک کند، طراحی شده است.
به گفته طالبی، هویت مطلوب زن ایرانی سالهای سال دیده نشده بود در حالیکه زنان سرآمد زیادی داریم.
وی ادامه داد: زنان در نقاط اثرگذار، نقش تعیین کنندهای در تاریخ انقلاب اسلامی داشتهاند ولی در فضاهای گفتمانساز و رسانهای دیده نشدهاند و برای همین در دو حوزه تخصصی و عامه در قالب روایت و گفتوگو ورود پیدا کردیم.
طالبی ادامه داد: حس اجتماعی حاضر، مارپیچ سکوت است ولی در پشت صحنه همبستگی ملی قوی وجود دارد که برای همین همایش بانوی مجاهد برنامه ریزی شد.
وی افزود: این دوره با هدف معرفی زن ایرانی مجاهد به عنوان الگوی جهانی و معلم ثانی برای زنان دنیا طراحی شده است.
طالبی به محورهای دوره بانوی مجاهد را مشتمل بر محورهای انسانشناسی اسلامی، اندیشه امام راحل، الگوی پیشرفت، اخلاق تشکیلاتی، مهارتی توانایی روایتگری و حضور در رسانه و عملیاتی عنوان کرد و گفت: قالب تبلیغ دینی بیشتر تک گفتمان بوده و گفتوگو در جامعه، به ویژه بین اعضای خانواده، به دلیل مشغلهها و استفاده از موبایل کاهش یافته و بحران ارتباطگیری و تنهایی ایجاد شده است.
مدیر مرکز راهبری و همآهنگی امور بانوان سازمان تبلیغات اسلامی ادامه داد: نیمی از افراد جامعه را زنان تشکیل دادهاند و به همین نسبت بخش عظیمی از رشد و پیشرفت کشور با نقش آفرینی و میدان داری خانمها رقم میخورد.
طالبی اظهار کرد: با این حال شاید کمتر بتوان در مسیر پیشرفت، تصویر امروزی و صحیحی از حضور و نقش آفرینی زنان پیدا کرد که این بی تصویری و بی روایتی، کار را به آنجا رسانده است که برخی حتی امکان نقش آفرینی زنان در عرصههای مختلف علمی و اجتماعی جمهوری اسلامی ایران را زیر سوال بردهاند.
وی افزود: عدم وجود روایت مناسب، به درک نادرست ما از خودمان و نشناختن امکانها و مولفههای قدرت کشورمان در پیشرفت سریع میانجامد در این میان و با وجود تحصیلات بالای زنان ایرانی نقش و حضور اثرگذار زنان در حوزههای مختلف علم و فناوری به طور مستقل کمتر مورد توجه قرار گرفته است.