صرفه جویی ۱۱۰ میلیون متر مکعب آب با توسعه کشت چغندرقند پاییزه

2 hours ago 1

باشگاه خبرنگاران جوان؛ آزاده محبی - غلامرضا گل محمدی رئیس سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی  با اشاره به نقش استفاده از بذور مرغوب در کاهش تنش های آبی گفت: یکی از نهاده های مهم کشاورزی بذر است، از این رو به سمت و سوی استفاده از بذور و ارقام مقاوم در برابر تنش ، کم آبی و تغییر اقلیم رفتیم.

به گفته وی، با توجه به محدودیت منابع آبی تغییر تاریخ کشت محصولات از بهاره به پاییزه در افزایش بهره وری تولید اثر گذار است.

گل محمدی ادامه داد: برای مقابله باخشکسالی ترویج، آموزش و پژوهش در کنارهم است که با انتقال کشت چغندرقند بهاره به پاییزه ۱۱۰ میلیون متر مکعب صرفه جویی آب داریم.

معاون وزیر جهاد گفت:  یکی از برنامه ها برای دستیابی به خودکفایی شکر، توسعه کشت چغندرقند پاییزه است، کمااینکه سال گذشته ۳۰ هزارهکتار چغندر قند کشت شد و امسال ۴۰ هزارهکتار کشت شد.

Read Entire Article