طرز تهیه یک غذای خوش‌طعم و متفاوت با مرغ

2 hours ago 1

به گزارش تابناک ؛ کیسه مرغ به همراه برنج سرو می‌شود و به دلیل ادویه‌های مختلفی که دارد، عطر و بوی بسیار خوبی هم با خود به همراه دارد.

مواد اولیه

ران مرغ ۲

تکه پیاز ۱ عدد

ادویه کاری ۱ قاشق غذا خوری

زردچوبه ۱ قاشق چای خوری

پاپریکای دودی ۱ قاشق غذا خوری

فلفل سیاه ۱ قاشق چای خوری

زنجبیل ۱.۲ قاشق چای خوری

پودر هل ۱.۲ قاشق چای خوری

برگ بو ۳ عددچوب دارچین

 ۱ عددمیخک

 ۵ عددهل

 ۲ عددلیمو عمانی

 ۲ عددجوز هندی

نوک قاشق چای خوری

فلفل سیاه دانه درشت ۱۰ عدد

فلفل قلمی سبز تند ۱ عدد

حریره سیر ۱ قاشق چای خوری

سرپرگوجه فرنگی ۴ عدد

رب گوجه فرنگی ۲ قاشق غذاخوری

برنج ۴ پیمانه

خلال بادام به مقدار نیاز

طرز تهیه

یک پیاز را نگینی خرد کنید و در روغن تفت دهید تا طلایی شود. در ادامه ادویه‌های کاری، زردچوبه، پاپریکای دودی، پودر فلفل سیاه، زنجبیل و پودر هل را به پیاز اضافه کنید و تفت دهید.برگ بو، دارچین، لیموعمانی، میخک، هل، فلفل سیاه و جوز هندی را هم به پیازداغ اضافه کنید و تفت دهید. البته نصف یک عدد جوز هندی را رنده کنید تا عطر و طعم آن داخل پیاز در بیاید.دو عدد ران مرغ را به پیاز اضافه کنید و با ادویه‌ها تفت دهید. البته مرغ را می‌توانید ۵ دقیقه با هل و برگ بو داخل آب جوش بگذارید تا بوی زهم آن برود و بعد داخل پیازداغ تفت دهید.یک عدد فلفل قلمی سبز تند را خرد و اضافه کنید. یک قاشق سرپر حریره سیر و ۴ عدد گوجه فرنگی نگینی خرد شده هم اضافه کنید. یک قاشق غذاخوری سرخالی رب گوجه فرنگی هم اضافه کنید و تفت دهید.وقتی گوجه‌ها کاملا له شدند ۴ و نیم پیمانه آب به مرغ‌ها اضافه کنید و اجازه دهید مرغ‌ها کاملا بپزند. بعد از ۴۵ دقیقه که مرغ‌ها پختند آنها را از قابلمه خارج کنید و در ظرف مخصوص فر قرار دهید.در یک کاسه کوچک کمی روغن، زردچوبه و رب گوجه فرنگی را با هم مخلوط کنید و روی مرغ‌ها بمالید و داخل فر بگذارید و آنها را گریل کنید تا روی مرغ‌ها طلایی شود.برنج را خیس کنید و داخل آب مرغ اضافه کنید و به حالت کته دم بیندازید.در آخر یک سوم پیمانه بادام پوست کنده را با گلاب خیس کنید و بعد از ۲ دقیقه در کره تفت دهید و وقتی برنج دم کشید روی برنج بپاشید و مرغ‌های گریل شده را روی برنج بگذارید.

Read Entire Article