باشگاه خبرنگاران جوان؛ رویا نادری - نان، قوت قالب مردم، مدتیست قیمتش افزایش یافته، اما مردم همچنان از کیفیت نان راضی نیستند.
چند وقتی است که شهروندان کرج از عدم کیفیت نان گلایه دارند اما این گلایه ها به نانوایان راه را به جایی نبرده است.
از طرفی چند نرخی بودن نان نیز مشکل دیگری است که شهروندان با آن مواجه هستند.
یکی از شهروندان البرزی می گوید: اگر نانوایی اصول پخت را رعایت کند نوع آرد تاثیر چندانی در کیفیت آن ندارد، داشتیم مواردی که آرد را از یک محل تامین کرده اند اما کیفیت نان فرق می کرد.
حال این روزها مردم از کیفیت نان در برخی نقاط مختلف کرج گلایه دارند و معتقدند: کیفیت نان در برخی نقاط کرج مطلوب نیست و بخش قابل توجهی از هزینهای که مردم برای نان میدهند در نهایت راهی نان خشکیها و در نهایت دامداریها میشود.
نان را میتوان یک وعده غذایی کامل دانست که قوت غالب مردم به شمار میرود و بیش از ۸۰ درصد کالری، ۶۰ درصد انرژی، ۵۰ درصد ویتامین و ۴۰ درصد پروتئین مورد نیاز بدن تمامی افراد جامعه با مصرف آن تأمین میشود که از این رو جایگاه ویژهای در میان مردم دارد و این موضوع سبب میشود کیفیت این محصول در کشور بیشتر مدنظر بوده و دولت و دستگاههای مرتبط نیز باید در تولید نان باکیفیت توجه لازم را داشته باشند.