توصیه های تغذیه ای در اربعین حسینی

5 hours ago 1

 باشگاه خبرنگاران جوان؛ رویا نادری - دانشزاد، متخصص تغذیه و عضو هیأت علمی دانشگاه علوم پزشکی البرز با اشاره به اینکه زائران اربعین باید به‌طور مرتب و پیش از احساس تشنگی، آب بنوشند، گفت: از مصرف نوشیدنی‌های صنعتی، پرقند یا کافئین‌دار به عنوان جایگزین آب پرهیز شود.

 او افزود: در انتخاب غذا دقت شود و از مصرف غذاهایی که مدت زیادی در فضای آزاد مانده‌اند یا ظاهر و بوی غیرطبیعی دارند، خودداری شود.

 متخصص تغذیه و عضو هیأت علمی دانشگاه علوم پزشکی البرز گفت: بهتر است وعده‌های غذایی سبک، شامل برنج ساده، عدسی، حبوبات پخته، مرغ یا گوشت کاملاً پخته و ماست مصرف شود و از غذاهای چرب، سرخ‌کردنی و سنگین به‌ویژه در هوای گرم اجتناب شود. 

 او افزود: از مصرف غذاهای پرادویه یا نامطمئن جداً پرهیز کنند.

متخصص تغذیه و عضو هیأت علمی دانشگاه علوم پزشکی البرز گفت: مصرف میان‌وعده‌های سالم مانند خرما، نان خشک، مغزها، کشمش و میوه‌های تازه، می توان از ترکیب آب، لیمو، مقدار کمی نمک و شکر بعنوان نوشیدنی سالم استفاده کرد.

او افزود: شربت کم شکر خاک شیر و گلاب هم مناسب می باشد.

Read Entire Article