شرکت دارویی آرایشی بهداشتی آریان کیمیا تک سهامداران خود را برای برگزاری مجمع عمومی عادی در تاریخ ۱۶ تیر ماه فراخوانده است. سود خالص این شرکت در سال ۱۴۰۳ با مدیریت عاملی ناصر گورابی تنها با ۱۴ درصد رشد همراه شد. با نبض بورس ببینید که در کیمیاتک چه خبر است؟
به گزارش نبض بورس، شرکت دارویی آرایشی بهداشتی آریان کیمیا تک سهامداران خود را برای برگزاری مجمع عمومی عادی در تاریخ ۱۶ تیر ماه فراخوانده است. سود خالص این شرکت در سال ۱۴۰۳ با مدیریت عاملی ناصر گورابی تنها با ۱۴ درصد رشد همراه شد. با نبض بورس ببینید که در کیمیاتک چه خبر است؟
-
برای مشاهده آخرین و جدیدترین اخبار بورس فیلترشکن را روشن کنید و اینجا کلیک کنید.
شرکت آریان کیمیا تک از سال ۱۴۰۲ با سکانداری ناصر گورابی اداره شده است. این شرکت در ۱۲ ماهه منتهی به ۳۰ اسفند ۱۴۰۳ سود خالصی حدود ۱۲۰۰ میلیارد تومان محقق نمود. شرکت در دوره مشابه قبل سود خالصی حدود ۱۰۰۰ میلیارد تومان داشته است.
درآمد عملیاتی ۱۲ ماهه کیمیاتک ۲۱% رشد داشت و با افزایش معادل ۱۲% در بهای تمام شده، سود عملیاتی با رشد ۲۲ درصدی به حدود ۱۵۳۰ میلیارد تومان رسید.
شرکت در حالی ۱۵۳۰ میلیارد تومان سود عملیاتی ساخت که در سال ۱۴۰۳، ۳۳۶ میلیارد تومان تنها برای هزینههای مالی پرداخت کرده است. این آیتم ۶۱% افزایش داشت و از افزایش ریسک مالی شرکت حکایت میکند.
کمتر از ۵% فروش شرکت صادراتی است و عمده فروش شرکت از محل محصولات بهداشتی است. رشد فروش نیز عمدتا از محل افزایش نرخ و اندکی نیز افزایش مقدار فروش بوده است.
حاشیه سود ناخالص با افزایش ۴ درصدی همراه شد و حاشیه سود عملیاتی و خالص تقریبا به معادل دوره مشابه قبل رسید.
کیمیاتک در عملکرد ۱۲ ماهه منتهی به پایان اسفند ۱۴۰۳ درنهایت ۱۱۶۳ میلیارد تومان سود ساخت که نسبت به دوره مشابه قبل از رشد ۱۴ درصدی حکایت میکند.
شرکت در خرداد ماه سال ۱۴۰۴، ۳۷۷ میلیارد تومان و در فصل اول ۱۱۵۶ میلیارد تومان فروخت که نسبت به دوره مشابه قبل تنها ۱۴% رشد نشان میدهد.
گفتنی است شرکت درمجمع عمومی عادی مربوط به سال ۱۴۰۲، معادل ۵۰%سود هر سهم به میزان ۸۵۰ ریال به ازای هر سهم تقسیم کرد.
کیمیاتک درسال ۱۴۰۳ با سکانداری ناصر گورابی از منظر رشد سود، عملکردی ضعیفتر از متوسط نرخ تورم به ثبت رسانده است. شرکت برای بهبود اوضاع باید برای چالشهای پیش روی خود تدبیری بیندیشد. چالشهایی از جمله مدیریت مواد اولیه، کنترل ریسکهای بازار و رقابت، نوسانات نرخ ارز، سرعت پایین در نوآوری و بهروزرسانی فناوریهای تولید و ...